Ковбаски Єгерські
Вид продукту: ковбаски варено-копчені
Назва продукту | Ковбаски Єгерські |
Сорт | Перший |
Нормативний документ | ТУ У 21667547.009-99 |
Склад | М'ЯСНА СИРОВИНА – 90% (ЯЛОВИЧИНА ЗНЕЖИЛОВАНА ПЕРШОГО СОРТУ, СВИНИНА ЗНЕЖИЛОВАНА НАПІВЖИРНА, САЛО ХРЕБТОВЕ ЯЛОВИЧИНА ЗНЕЖИЛОВАНА ДРУГОГО СОРТУ), СІЛЬ КУХОННА ХАРЧОВА, СТАБІЛІЗАТОРИ: Е450, Е451; ЛАКТОЗА, РЕГУЛЯТОР КИСЛОТНОСТІ Е575, ПІДСИЛЮВАЧ СМАКУ Е621, АНТИОКСИДАНТ Е316, СПЕЦІЇ (КОРІАНДР, КМИН, ПЕРЕЦЬ ЧОРНИЙ, ІМБИР, МУСКАТНИЙ ГОРІХ, ПАПРИКА), ЕКСТРАКТ ЧОРНОГО ПЕРЦЮ, ФІКСАТОР КОЛЬОРУ Е250. |
Харчова (поживна) цінність у 100 грамах продукту | Білок - не менше 16 г Жир – не більше 30 г Вуглеводи - 0,2 г |
Енергетична цінність (калорійність) | 1400,8 кДж 334,8 ккал |
Умови зберігання | Відносна вологість повітря 75-78% |
Рекомендований термін зберігання | Рекомендований термін зберігання (від дати виготовлення), при температурі 0°С+6°С не більше ніж 30 діб, упаковані під вакуумом або в середовищі інертних газів при температурі 0°С+6°С цілими батонами – не більше ніж 30 діб. Дата виготовлення зазначена на етикетці. Номер партії відповідає даті виготовлення. БЕЗ ГМО |