Салямі фінська
Вид продукту: ковбаса варено-копчена

Назва продукту | Салямі Фінська |
Сорт | Перший |
Нормативний документ | ТУ У 15.1-33715425-004:2006 |
Склад | М'ЯСНА СИРОВИНА – 90% (ЯЛОВИЧИНА ЗНЕЖИЛОВАНА ПЕРШОГО СОРТУ, САЛО ХРЕБТОВЕ, СВИНИНА ЗНЕЖИЛОВАНА НАПІВЖИРНА), СОЄВИЙ БІЛОК ГІДРАТОВАНИЙ, СІЛЬ КУХОННА ХАРЧОВА, СТАБІЛІЗАТОРИ: Е450, Е451, Е452; АНТИОКСИДАНТ Е316, ПІДСИЛЮВАЧІ СМАКУ: Е621, Е627, Е631; РЕГУЛЯТОР КИСЛОТНОСТІ Е575, РОСЛИННИЙ БІЛОК, АНТИЗЛЕЖУВАЛЬНИЙ АГЕНТ Е551, ДЕКСТРОЗА, СПЕЦІЇ (ПЕРЕЦЬ БІЛИЙ, ЧОРНИЙ), ЕКСТРАКТИ СПЕЦІЙ (ЧАСНИК, МУСКАТНИЙ ГОРІХ), АРОМАТИ МЯСА ТА ДИМУ НАТУРАЛЬНІ, НАТУРАЛЬНИЙ БАРВНИК ФЕРМЕНТОВАНИЙ РИС, ФІКСАТОР КОЛЬОРУ Е250. |
Харчова (поживна) цінність у 100 грамах продукту | Білки - не менше 13 г Жири - не більше 32 г Вуглеводи - 0 г |
Енергетична цінність (калорійність) | 1949,3 кДж 466,3 ккал |
Умови зберігання | Відносна вологість повітря 75-78% |
Рекомендований термін зберігання | Рекомендований термін зберігання (від дати виготовлення), при температурі 0°С+6°С не більше ніж 30 діб. Упаковані під вакуумом або в середовищі інертних газів при температурі 0°С+6°С С цілим виробом – не більше ніж 30 діб, порційним нарізанням – не більше 20 діб, сервірувальним нарізанням – не більше 12 діб. Дата виготовлення зазначена на кліпсі. Номер партії відповідає даті виготовлення. Без ГМО |