Старокиївська
Вид продукту: Ковбаса варено-копчена
Назва продукту | Старокиївська |
Сорт | Вищий |
Нормативний документ | ТУУ 21667547.009-99 |
Склад | М'ясна сировина – 100 % (яловичина знежилована першого сорту, сало свиняче хребтове або грудинка, свинина знежилована нежирна), сіль кухонна харчова, стабілізатори Е450, Е451, антиоксидант Е316, декстроза, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, фіксатор кольору Е250. |
Харчова (поживна) цінність у 100 грамах продукту | Білок - не менше 14,0 г Жир - не більше 37,0 г Вуглеводи – 0,1 г |
Енергетична цінність (калорійність) | 1630,3 кДж 389,4 ккал |
Умови зберігання | Відносна вологість повітря 75-78 % |
Рекомендований термін зберігання | Рекомендований термін зберігання: за температури не вищої ніж 15 оС не більше 15 діб. Упакованих під вакуумом або в середовищі інертних газів за температури не вище 4 оС – цілим виробом не більше 30 діб, порційним нарізанням не більше 20 діб, сервірувальним нарізанням не більше 12 діб. Дата виготовлення зазначена на етикетці. Номер партії відповідає даті виготовлення. БЕЗ ГМО |